,

De Top 10 Torrent Sites van dit Moment

Beste Torrent sites

Torrent sites komen en gaan. Sommigen worden offline gehaald, anderen verdwijnen vanwege een gebrek aan populariteit. Enkele torrent sites blijven echter onverminderd druk bezocht en zullen nog jaren meegaan. Om tot deze groep van blijven de torrent sites te horen zijn bepaalde kwaliteiten nodig. Zo moet het aanbod aan downloadmateriaal er groot zijn, willen bezoekers niet overspoelt worden met spam en is het belangrijk dat de site zo ingericht is, dat alles snel en gemakkelijk te vinden is.

De torrent sites die hieronder genoemd worden, in onze top 10 van beste torrent sites, hebben deze kwaliteiten stuk voor stuk. Dat gezegd hebbende, waarschuwen we voor het illegaal downloaden van torrents. Niet alle torrents zijn illegaal. Zorg ervoor dat je alleen de legale torrents download en dus geen films die nog in de bioscoop draaien.

Site nummer 10: Limetorrents.cc

We beginnen onderaan de lijst, bij onze nummer 10 dus. Dit is Limetorrents.cc. Dat we Limetorrents.cc op plek 10 plaatsen, en dus niet hoger, betekent niet dat we veel te klagen hebben over deze site: als je in onze top 10 van torrent sites voorkomt, doe je namelijk al heel veel goed. Een van die dingen is in dit geval dat je op Limetorrents.cc heel gemakkelijk een gezonde torrent vindt. De site geeft dit namelijk heel helder weer. Op nummer 10 maar toch een van de betere sites.

9: Torrents.me

Op nummer 9 vinden we Torrents.me terug. Eigenlijk is dit niet een ‘echte’ torrent site. Het is namelijk niet zo dat je rechtstreeks via deze site torrents download. Nee, in plaats daarvan verwijst de site je door naar andere sites. En toch is Torrents.me erg handig, omdat het je – aan de hand van de categorieën waarin je torrents onder kunt verdelen – de weg wijst naar goede torrents. Daarmee verdient de site een plek in onze torrent top 10.

8: Torrentz2.eu 

Een site die evenals Torrents.me in feite een zoekmachine is voor torrents is Torrentz2.eu. En ook deze site hoort gewoon thuis in deze lijst, en zelfs nog wat hoger dan zijn voorganger. Wat Torrentz2.eu namelijk zo goed maakt – los van het feit dat je doodeenvoudig bij de beste torrents uitkomt – is dat ze qua privacy een stukje voor heeft op de meeste andere sites. Door een enorm goede beveiliging kan jij er dus ongezien je torrents vinden. Deze torrents betreffen verschillende soorten bestanden, van films tot games, maar met name muziekliefhebbers kunnen goed terecht bij Torrentz2.eu; een breder aanbod dan hier aan muziek vind je waarschijnlijk niet.

Op Nummer 7 in de Torrent Sites Top 10: Idope

Idope is dan wel weer een klassieke torrent site en bovendien nog een vrij jonge. Het zag het levenslicht in 2016 en heeft zich sindsdien langzaam maar zeker ontwikkelt.Deze ontwikkeling betreft een ontwikkeling in kwaliteit, maar ook in naamsbekendheid: iedereen die wel eens gebruikmaakt van torrent sites, is Idope waarschijnlijk wel eens tegengekomen. Dat dankt Idope vooral aan de downloadsnelheid. Je kunt er namelijk razendsnel jouw bestanden downloaden.

 6: Zooqle

Een torrentsite die we ook zeker niet mogen vergeten, is Zooqle. Net als Idope behoort deze site tot de nieuwe generatie. Wat het aanbod betreft, is Zooqle echter net iets verder. Je kunt er – en dat is best bijzonder voor zo’n jonge site –namelijk meer 37.000 films downloaden. Het aantal tv-series dat beschikbaar is,is 600. Kortom: de kans dat de film of serie die jij wilt downloaden te vinden is op Zooqle is bijzonder groot.

5: EZTV

We zijn aangekomen bij de top 5. De eerste site die we hiertoe rekenen, is EZTV. Dit plekje heeft de site verdiend vanwege het enorme aanbod aan tv-series. Want hoewel je er ook andere torrents kunt downloaden, richt EZTV zich voornamelijk op tv-series. Hiermee onderscheidt het zich van andere torrent sites, die vaak een heel divers aanbod hebben, maar daardoor niet uitblinken op één gebied. EZTV doet dat dus wel, waardoor het een ideale site is voor al liefhebbers van tv-series. Gegarandeerd dat je jouw favoriete serie hier terugvindt.

Torrentsite 1337x

4: 1337x

Een van de torrent sites die juist wel zo’n divers aanbod heeft, is 1337x. Hier vind je namelijk alles: van tv-series tot muziek en van software tot films. Bovendien vind je de torrent die jij nodig hebt hier erg gemakkelijk, dankzij –allereerst – de vernieuwde interface, die erg overzichtelijk is. Verder draagt ook de gemakkelijke browse functie, waarbij je direct op categorieën kan selecteren, hieraan bij.

3: Torlock, een van de Betere Torrent sites

De derde plek in onze top tien wordt bezet door Torlock. Torlock combineert alle kwaliteiten die een goede torrent site nodig heeft: gebruiksvriendelijkheid,een goede downloadsnelheid en een breed aanbod. Wat dit laatste betreft, valt het bij Torlock vooral op dat ook minder populaire bestanden gevonden kunnen worden, vooral als het muziek of anime-afleveringen betreft. Nieuwere,populairdere bestanden in andere categorieën, zoals film en tv-series, zijn er natuurlijk ook zat, zoals je mag verwachten van een torrent site zo hoog in onze lijst.

2: RARBG

Torlock heeft dus het voordeel dat ook minder populaire en oudere torrents er te vinden zijn.De meesten van ons willen echter gewoon het nieuwste van het nieuwste downloaden, en wel zo snel mogelijk. In dat geval is RARBG een andere aanrader.Vergeleken met andere torrent sites is deze site doorgaans namelijk net wat sneller met het online zetten van nieuwe torrents, zodat jij – als je gebruikmaakt van RARBG – altijd als eerste nieuwe films kan kijken, nieuwe e-books kan lezen en nieuwe nummers kunt luisteren. Want ja, ook qua diversiteit in het aanbod zit het bij RARBG meer dan goed.

1: Absolute Nummer 1 Torrent Sites: The Pirate Bay

De eerder genoemde torrent sites zijn allemaal uitstekende sites, maar één site steekt hier toch nog altijd met kop en schouders bovenuit: The Pirate Bay. Het is de onbetwistbare nummer 1 in onze top 10 van beste torrentsites. De reden daarvan?Die zijn divers, maar het is vooral de downloadsnelheid die The Pirate Bay, dat kortweg ook wel TPB genoemd wordt, zo aantrekkelijk maakt. Daarnaast is het aanbod er gigantisch. Zowel voor een ongelofelijk aantal filmbestanden als ontelbaar andere bestanden, waaronder games en muziek, kun je er terecht. En dat via de nog steeds herkenbare site, die al heel wat jaren meegaat, ondanks enkele korte onderbrekingen. In 2015 werd de site namelijk offline gehaald, waarna het in 2016 terugkeerde. Vervolgens werd de site in 2017 onbereikbaar voor Nederlandse providers, maar via VPN providers viel dat euvel natuurlijk te omzeilen en dus kun je tegenwoordig gewoon terecht bij deze topper.

Tien Voorspellingen van Nostradamus

De 10 Bekendste Voorspellingen van Nostradamus

Kleine hond: Puppy Chihuahua

De Kleine Honden top 10, de Populairste Kleine Honden