,

Auto Garage Haarlem, de Top 5

Een Goede Auto Garage in Haarlem

Alle eigenaren van een auto krijgen ermee te maken. Je moet met je auto langs de garage. Of dit nu is voor de algemene periodieke controle (APK), het vervangen voor onderdelen of een noodreparatie. Veel mensen staan dan voor een keuze. Kies je voor de garage van een dealer van jouw automerk of kies je voor een andere lokale garage? De eerste is vaak duurder. Voordeel is echter dat de waarde van je auto hoger blijft waneer deze dealer onderhouden is en makkelijker verkoopbaar is. In dit artikel richten we ons op die garages in Haarlem die zich niet specifiek richten op een automerk, maar van alle markten thuis zijn. Het is ons doel om jou te helpen bij het maken van een keuze voor een goede auto garage in Haarlem.

Ter Attentie Vooraf

Voordat we de Top 5 garages weergeven, willen we nog even stilstaan bij het volgende. Deze top 10 is gebaseerd op ervaringen van onze lezers. Dit wil niet zeggen dat deze garages door iedereen als fijn en goed worden ervaren. Toch geeft onze top 10 een goede indicatie voor garages in Haarlem waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Welke garage perfect is voor jou hangt helaas van meerdere factoren af. Zo hoeft een goede garage voor APK keuringen niet per se de beste garage te zijn voor onderhoud en reparatie. Een goede garage voor eigenaars van een Alfa Romeo is niet per direct goed voor eigenaren van een Volkswagen. Sommige mensen zoeken garages, die tegelijkertijd ook dealer zijn in tweedehands auto’s en of nieuwe auto’s. In dit geval spelen mogelijkheden als financial lease ook mee in de overweging om voor een garage te kiezen.

Naast bovengenoemde ervaringen scannen we ook met enige rgelmaat de reacties op social media zoals facebook, twitter en instagram. Wanneer je dit zelf ook doet, houdt er dan rekening mee dat mensen alleen hele sclechte of hele goede ervaringen op social media delen. De doorgaande ervaringen die een 7 of 8 scoren worden niet gedeeld.

De Beste Garages voor Onderhoud en Reparatie & APK Keuringen

De Beste Auto Garage Haarlem

Auto Broekhof

Deze garage is in Haarlem gevstigd sinds 1971. Van gebrek aan ervaring hoeven we dus niet te spreken. het zegt natuurlijk wel wat als een bedrijf al zo lang bestaat. Auto Broekhof is een van de garages die ook handelt in occasions. Het bedrijf is RDW erkend en aangesloten bij de NAP (Nationale Auto Pas). Naast APK en reparaties kunt u hier ook terecht voor airco onderhoud. Zes dagen in de week geopend van 08:15-17:00 uur, gesloten op zondag.

Wals Autobedrijven

Nog veel ouder is autobedrijf Wals. Sinds 1907 actief in Haarlem. Je kunt hier terecht voor onderhoud, reparatie, maar ook voor de verkoop of aankoop van uw auto. Ben je op zoek naar een andere auto, zoals bijvoorbeeld een mooie Land Rover met navi Xenon? Dan kunt u bij dit bedrijf zeker terecht. Zes dagen per week geopend. Doordeweeks van 08:45-17:30 en zaterdag van 10:00-17:00 uur.

Automotive Haarlem

Automotive staat wat ons betreft bekend om persoonlijke service en voordelige APK keuring. In principe een geschikte garage voor alle auto’s maar specialist om het gebied van Audi, SEAT, Volkswagen en Skoda. Dit komt doordat de eigenaar hier heeft gewerkt voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte. Gemakkelijk te bereiken en ruime openingstijden. Dagelijk van 09:00-18:00 en zaterdag tot 17:00. Zondag gesloten. Een van de hoogste beoordelingen op google. U kunt hier alleen terecht voor onderhoud, reparatie en APK. Automotive Garage Haarlem verkoopt geen auto’s.

Garage Spaarnehout

Garage Spaarnehout bevindt zich midden in het centrum van Haarlem. Dit maakt het gemakkelijk om na het afgeven van uw auto een andere manier te kiezen om naar het werk te gaan. Garage Spaarnehout heeft het vaak erg druk zonder dat zij een al te grote aanwezigheid hebben op social media of uberhaupt op het internet. Deze garage onderhoudt alle merken. Voor ons staat deze garage bekend om de vriendelijke eigenaar en de eerlijke prijzen die hij rekent. Bij deze garage hoef je niet bang te zijn om te veel te betalen. Uitstekende prijs kwaliteit en een uitstekende review score op google. Telefoonnummer: 023 531 2202

Full Service Automonteurs

Wat ons betreft misschien wel de beste auto garage in Haarlem. Dit is ook terug te zien in de fantastische reviews op google. Je wordt uiterst vriendelijk geholpen en de prijzen zijn ook erg degelijk. Er wordt van tevoren een goede prijs met je afgesproken. Voor APK kan je vaak wachten op je auto en weet je direct waar je aan toe bent. Je kan hier terecht met alle automerken voor onderhoud, reparatie en APK. Dit geldt zowel voor mechanische reparaties als optische. Ook wanneer je blikschade heb kan je bij Full Service Automonteurs terecht. Dit is wat ons betreft echt een voordeel. Dezelfde contactpersonen voor al je reparaties en onderhoud.

Wat hebben wij Geleerd van ons Onderzoek naar de Beste Auto Garage in Haarlem?

Zoals zo vaak geldt; “alle waarde naar zijn geld” of “goedkoop is duurkoop”. Toch zijn hier wel een paar uitzonderingen op te vinden. De garages in onze top 5 zijn zeker niet de duurste garages in Haarlem, maar ook niet de goedkoopste. Ze zijn wel de goedkoopste wanneer je de service en kwaliteit in verhouding stelt tot de prijs. Het is ons tevens opgevallen dat garages die zich specifiek richten op onderhoud en reparaties van uw auto beter scoren op het gebied van service en kwaliteit dan de meeste garages die daarnaast ook handelaar zijn. Op zich is dit enigzins logisch. Deze eerst genoemde garages moeten al hun geld verdienen met het repareren en onderhouden van auto’s. Je moet dan wel een uitstekende service leveren om te zorgen dat klanten bij je terug willen komen.

Wat is de Beste Babyfoon met Camera?

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Huiswerkbegeleiding en Goede Studie Resultaten