, ,

Top 10 duurste auto’s ter wereld die wij niet kunnen kopen in 2020

Duurste auto's ter wereld 2020

Welke autofan wil er géén ritje maken in een Aston Martin Valkyrie. In deze blog vind je de top 10 duurste luxe auto’s van 2020. Zo zie je direct voor welke prijs je deze duurste automerken kunt bemachtigen. Sommige auto’s uit onderstaande moeten nog geproduceerd worden voor het grote publiek. Hieronder staan ​​de duurste auto’s ter wereld in 2019.

Vind jij het voor je eigen auto belangrijk dat je altijd veilig op de weg bent en zo min mogelijk brandstof verbruikt? Doe dan de jaarlijkse banden check.

Bugatti als een van de meest dure automerken op de planeet

Bugatti Chiron – € 2,6 miljoen

Deze auto is de opvolger van de beroemde Bugatti Veyron. Hij beschikt over een vier liter motor met vier turbo’s. trap je het gas in dan zit hij binnen de 2,4 seconden op 100 km / u.

De Chiron rijdt overigens niet harder dan 420 km / u zodat andere weggebruikers toch even kunnen genieten bij het zien van deze dure auto.

Pininfarina Sergio Ferrari – € 2,7 miljoen

Dit model past perfect binnen het rijtje met de duurste auto’s ter wereld. Er zijn er tot nu toe slechts zes van deze auto’s geproduceerd. Deze auto is trouwens niet voor iedereen. Eigenaars worden speciaal geselecteerd door Ferrari.

De Pininfarina is een luxeauto zonder dak en met slechts twee zitplaatsen. De auto heeft een V8 motor en zit binnen 3,4 seconden op de 100 km. per uur.

Aston Martin Valkyrie – € 2,9 miljoen

De Aston Martin Valkyrie beschikt over een 6.5 liter met 12 cilinders en heeft een vermogen van meer dan 1.100 pk. Hij weegt  net iets meer dan 1.000 kilo en dat is uitzonderlijk weinig voor een auto van dit kaliber.  In vergelijk met andere exclusieve auto’s in deze top 10 heeft Aston Martin maar liefst 150 exemplaren van deze peperdure auto geproduceerd.

Een Valkyrie stamt oorspronkelijk uit de Noorse mythologie. Het is een soort Engel des doods en dienares van de god Odin

Bugatti haalt de top van duurste auto's ter wereld in 2020 maar liefst twee keer

Bugatti Veyron Mansory Vivere – € 3,4 miljoen

De Bugatti Veyron Mansory Vivere heeft nieuwe updates ondergaan ten opzichten van zijn voorganger. Denk aan een kortere motorkap en aangepaste vleugels. Als een van de duurste auto’s ter wereld heeft hij een 8 liter W16-motor en produceert hiermee ongeveer 1.200 pk.

Lykan Hypersport – € 3,1 miljoen

In de Arabische wereld rijden ongetwijfeld de duurste auto’s ter wereld. De Lykan Hypersports beschikt over een 3,7 liter twin-turbo en heeft koplampen met 15-karaats diamanten. Als eigenaar heb je de keuze om de diamanten te veranderen door bijvoorbeeld saffieren, gele diamanten of robijnen.

Ook de Lykan komt uit de Mythologie, maar dan uit de Germaanse. Een Lycan is een weerwolf

Net buiten de top drie van duurste auto's ter wereld de Mclare P1 LM

Top 5 duurste auto’s; McLaren P1 LM – € 3,3 miljoen

De McLaren P1 LM is gemaakt in opdracht van Lanzante Motorsports. De auto heeft ongeveer 1.000 pk aan vermogen en beschikt over een spectaculaire achtervleugel om een ​​betere downforce te krijgen. Daarnaast weegt deze variant 1.285 kg en presteert op de racebaan beter dan de McLaren GTR.

Plek 4 duurste auto’s is voor de Lamborghini Veneno – € 4,1 miljoen

De Lamborghini Veneno beschikt over een 6,5 liter V12-motor en zit binnen 2,9 seconden op een snelheid van 100 km / u. De Veneno is niet voor niets een van de duurste auto’s ter wereld. Hij is namelijk geproduceerd ter herdenking van het 50-jarig bestaan ​​van Lamborghini. Van deze dure auto zijn er slechts drie ter beschikking gesteld aan klanten.

Koenigsegg CCXR Trevita – € 4,4 miljoen

De Koenigsegg CCXR Trevita is een auto in beperkte oplage en valt op door zijn gecoate diamanten, koolstofvezelframe, comfort en kwaliteit. Schijnt de zon op het koolstofframe, dan lijkt het net alsof er allemaal kleine diamantjes in de koolstofvezel zitten. Deze Koenigsegg komt standaard met een anti-remsysteem en dubbele carbon achtervleugel. Hij heeft een 4.8 liter V8-motor en bereikt een snelheid van 410 km per uur.

De nummer 2 in duurste auto’s ter wereld; Maybach Exelero – € 7,3 miljoen

Het Duits bedrijf Maybach-Motorenbau GmbH produceert een ontzettend dure auto die wordt aangedreven door een twin turbo 5.9 liter met 12 cilinders. Hij heeft een topsnelheid van 350 km per uur. De Maybach Exelero beschikt over een antiblokkeersysteem en remmen van geventileerde schijven. Het interieur van deze dure auto is onder anderen gemaakt van glanzend zwarte koolstofvezel en aluminium accenten.

De duurste auto; Sweptail van Rolls Royce – $ 13 miljoen

Autofabrikant Rolls Royce staat bekend om het maken van de duurste auto’s ter wereld. Deze auto wordt gemaakt op basis van bestelling en beschikt over handgemaakt interieur. Bovendien zitten er koffers ingebouwd met laptops achter elke deur en heeft de auto een panoramisch zonnedak. Dankzij de 6,6-liter V12-motor en zijn zware gewicht gaat deze dure auto maximale 241 per uur.

Je eigen auto een luxe uitstraling geven

Wanneer je jouw eigen auto een mooiere en luxere uitstraling wilt geven is een upgrade van de velgen een relatief voordelige optie. Wanneer je ook nog eens voor een voordelige prijs een goede set banden kiest, verbeter je ook de rij ervaring. Zelf kopen wij onze velgen meestal bij de Tyrecompany.

Eieren in de Koeling

Verschillen in Modellen en Functies van Koelkasten en Vriezers

Kattenrassen nummer 1

De Top 10 Populairste Kattenrassen in Europa