,

Welke Oordopjes zijn Goed en Waar Let Je op?

Oortjes Honor

Wanneer je nieuwe oordopjes nodig hebt, zijn er veel dingen waar je op zou moeten letten. Sommige factoren zijn erg persoonsgebonden en helaas niet altijd te testen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de manier waarop de oortjes in je oor passen of aan het niveau  van de bas. Sommige mensen houden van een stevige bas anderen meer van een duidelijke treble. Omdat er steeds nieuwe oortjes op de markt komen, veranderd de Top 10 Beste Oortjes constant. Voor de meest recente versie van de oortjes top 10 klik je op de button hieronder.

Oordopjes Top 10

Waar Let Je Op Wanneer Je Oordopjes Koopt?

Voordat je nieuwe oordopjes gaat kopen, is het goed om je te realiseren dat de perfecte all-round oordoppen waarschijnlijk niet bestaan of onbetaalbaar zijn. Het is daarom belangrijk om jezelf eerst af te vragen waar je de oortjes voor wilt gebruiken. Wil je ermee sporten? Dan is een goede fit in je oren een must. Wil je rustig op de bank naar muziek luisteren met oortjes in? Dan heeft de geluidskwaliteit waarschijnlijk een hogere prioriteit dan de fit in je oren.

Bedraad of Draadloos?

Wanneer je oortjes wilt gebruiken voor het sporten is het verstandig om voor draadloos te gaan. Houd er wel rekening mee dat een draadloze verbinding zo goed als altijd resulteert in een mindere geluidskwaliteit voor dezelfde prijs.

Maakt het je eigenlijk niet veel uit of de oortjes draadloos zijn of niet, raden we aan om voor oortjes met een kabeltje te gaan. Je krijgt dan voor dezelfde prijs een stuk beter geluid. Let wel op dat je niet te veel bezuinigd op het budget.

Je zou dan weleens veel last kunnen hebben van kabel geluid. ( Sommige kabel maken veel geluid in je oortjes wanneer de kabel ergens tegenaan komt/slaat tijdens het bewegen).

Als je toch voor draadloos gaat is er nog de keuze tussen full wireless of niet. Full wireless heeft helemaal geen draad meer, zoals bijvoorbeeld de Apple Earpods. De verbinding tussen de beide earphones is dan ook draadloos.

Houdt er rekening mee dat ook hier meer budget nodig is wanneer je niet wilt compenseren op geluidskwaliteit. Draadloze oordopjes met een kabeltje ertussen zoals de Oneplus bullets hieronder hebben vaak een langere batterijduur. Een goede optie wanneer je geen bezwaar hebt tegen het kabeltje in je nek.

Oordopjes Top 10 Bedraad en Draadloos

Aanrader!

Compleet off topic! Hou je net als wij ook van Bordspellen, kijk dan eens bij deze Top 10.

Welke Merken Raden Wij Aan?

Natuurlijk hebben wij ook zelf vele oortjes getest. Er zijn er ook veel waar we erg enthousiast over zijn. Over het algemeen gaan wij voor de beste geluidskwaliteit. Dit heeft voor ons dus prioriteit boven bijvoorbeeld wireless. Natuurlijk zijn er de verschillende oordoppen van Bose. De geluidskwaliteit is altijd subliem.

De prijs is echter ook niet erg voordelig. The Oneplus bullets hierboven doen niet veel onder voor de meeste Bose oortjes, maar deze zijn erg lastig te krijgen en hebben een zeer lange leeftijd. Je krijgt deze wel voor ongeveer de helft van de prijs als de gemiddelde Bose.

Naast Oneplus vinden wij RHA een erg goede optie. Iets duurder dan Oneplus, maar voordeliger dan Bose en een uitstekende geluidskwaliteit! Zowel bekabelde als draadloze oortjes van RHA vindt je hier voordelig bij bol.com

Mocht je niet te veel geven om geluidskwaliteit, maar ben je vooral op zoek naar een lage prijs, kan dat natuurlijk ook. Oortjes met een lage prijs, die wel voldoen aan een bepaalde minimum kwaliteit.

Wellicht wil je alleen even snel wat muziek luisteren of bellen en gebeld worden. Natuurlijk zijn ook hier goede oortjes voor.

Kijk jij ook graag een leuke film? Misschien wel op je telefoon of tablet met je nieuwe oortjes? Kijk dan eens bij ons artikel over de 10 beste torrent sites van dit moment.

VPN Connecties

Wanneer heb je een VPN Verbinding Nodig?

Een mop een grap een raadsel lachen

Een Mop, een Grap en een Raadsel