,

De Tien Best Geschreven Carry Slee Boeken

Carry Slee Boeken Top 10

Carry Slee is een van de bekendste schrijfsters van Nederland. Door de jaren heen heeft ze tientallen boeken geschreven, voornamelijk voor kinderen en jongeren. Enkele van de Carry Slee boeken zijn zelfs verfilmd. Maar welke boeken van deze bekendste schrijfster zijn eigenlijk het populairst? Dat lees je op deze pagina. Hieronder zetten we de top 10 Carry Slee boeken op een rij. Klik op de Button hieronder voor de meest recente Carry Slee Boeken:

Carry Slee Top 10

1: Spijt!

Spijt! gaat over Jochem. Jochem zit in de tweede klas en is hier niet bepaald gelukkig. Hij wordt namelijk veel gepest. David doet hier niet aan mee, maar hij durft ook niet voor Jochem op te komen. Zelfs leraren doen mee met het getreiter. Jochem lijkt zich niets van het pesten aan te trekken, maar na een klassenavond is hij plotseling verdwenen. David voelt zich schuldig en wil Jochem zoeken om zijn excuses aan te bieden voor zijn zwijgen. Is hij op tijd? Dat lees je in de spannende en heftige ontknoping van dit boek. Absolute nummer 1 in onze Carry Slee Boeken Top 10. Zelf ervaring met gepest worden? Leer hoe je meer zelfvertrouwen opdoet en behoudt.Top 10 Carry Slee Boeken: Spijt

2: Timboektoe

Het boek Timboektoe vertelt het verhaal van Isa en Kars. De ouders van Isa en Kars hebben een camping gekocht in Frankrijk. Isa en Kars moeten naar Frankrijk verhuizen en hun vertrouwde leventje in Nederland verlaten, inclusief al hun vrienden en vriendinnen. Op de camping, die ze uit protest Timboektoe noemen, proberen ze er het beste van te maken. Of dit lukt, lees je in dit populaire boek.

3: Afblijven

var bol_pml={“id”:”bol_1546877156439″,”baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000049865105&”,”site_id”:”58400″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”link_name”:”Afblijven”,”link_subid”:””,”image_size”:true,”image_position”:”left”,”width”:”250″,”cols”:”1″,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”,”border_color”:”#D2D2D2″,”letter_type”:”verdana”,”letter_size”:”11″};

Het boek Afblijven gaat over Melissa en haar beste vriend Jordi. Melissa mag dansen in de videoclip van een bekende rapper en uiteraard is Jordi erg blij voor zijn maatje. Helaas blijkt het al snel niet goed te gaan met Melissa. Ze is erg onzeker en slikt pillen om haar onzekerheid te verbergen, zodat ze beter kan dansen. Jordi en enkele andere vrienden proberen Melissa te helpen. In Afblijven lees je of dit lukt en hoe het met Melissa afloopt.

4: Kappen!

Indra is een knappe meid waar veel jongens verliefd op zijn. Sander vindt haar leuk, maar René heeft ook gevoelens voor Indra. Uiteindelijk kiest Indra voor Sander, tot zijn grote vreugde. René kan dit minder waarderen. Als een week later een jongen in elkaar wordt geslagen in de stad, wijst René Sander als schuldige aan. Niemand gelooft dat Sander onschuldig is, behalve Indra. Zij heeft namelijk de ziekte van Pfeiffer en kampt hierdoor ook met allerlei problemen. Het boek Kappen! laat je zien dat het belangrijk is om achter je vrienden te blijven staan. Ook leert het boek je hoe vervelend het is als niemand je gelooft.
var bol_pml={“id”:”bol_1545320792305″,”baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000049865115&productid=9200000015483265&productid=1001004004999000&productid=9200000049865105&productid=9200000053205690&productid=9200000079654048&”,”site_id”:”58400″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”link_name”:”Carry Slee Carroussel”,”link_subid”:””,”image_size”:true,”image_position”:”left”,”width”:”500″,”cols”:”2″,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”,”border_color”:”#D2D2D2″,”letter_type”:”verdana”,”letter_size”:”11″};

5: Lover of Loser is ook een van de Beste Carry Slee Boeken

Het boek Lover of Loser gaat over de 15-jarige Eva. Ze heeft problemen met haar stiefvader en is bang dat hij haar wil misbruiken. Haar moeder gelooft haar niet, haar beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om Eva’s problemen serieus te nemen. Dan ontmoet Eva Mees. Hij lijkt haar wel serieus te nemen, maar is hij wel betrouwbaar? Daar kom je vanzelf achter als je dit boek leest.

Lover of Loser is een uniek boek. In dit boek kun je namelijk zelf het verloop van het verhaal bepalen. Als je Lover of Loser leest, kom je vier keer voor een keuzemoment te staan. Op iedere keuze volgt een bepaalde verhaallijn. Je kunt het boek dus ook meerdere keren lezen, simpelweg door iedere keer een andere keuze te maken op de vier keuzemomenten. Erg leuk!

Wil je een keer geen boek lezen en echt eens iets anders proberen? Bekijk dan onze Bollywood Top 10 voor Beginners!

6: Paniek

Sasja is net verhuisd, maar ze voelt zich niet fijn in haar nieuwe huis. Ze heeft namelijk vaak het idee dat er iemand naar haar zit te gluren. Ze neemt haar eigen angst een hele tijd niet serieus, tot ze haar stiefbroer Felix naar haar ziet staren. Omdat ze zich schaamt, durft ze met niemand over haar probleem te praten.

Naast Sasja, volgen we in het boek Paniek ook Jorrit. Hij ontdekt het geheim van zijn beste vriend Ruben en belooft het aan niemand te vertellen. Als hij toch zijn mond voorbij praat, gaat alles mis… Paniek is een spannend boek met een verrassende verhaallijn, dat je zeker een keer gelezen moet hebben.

7: Radeloos

In het boek Radeloos worden twee maatschappelijke problemen behandeld, namelijk anorexia en alcoholisme. Dit zijn typische thema’s die je verwacht in Carry Slee boeken. Het boek gaat over Paco, die door een verschrikkelijke gebeurtenis met zijn vader in de put zit. Hij voelt zich alleen goed als hij bier drinkt en uiteindelijk mondt dit uit in een gevaarlijke verslaving. Met Yara gaat het ook niet goed. Zij voelt zich onzeker en probeert daarom steeds dunner te worden. Uiteindelijk gaat ze zo ver dat ze geen uitweg meer ziet. Kunnen Paco en Yara elkaar helpen? Dat lees je in Radeloos.

8: Razend

Het boek Razend gaat over Sven, die erg ongelukkig is thuis. Zijn vader drinkt niet alleen, maar slaat hem bovendien regelmatig. Niemand mag weten dat Sven thuis wordt geslagen. Daarom probeert hij zijn blauwe plekken zo goed mogelijk te verbergen, ook voor zijn vriendinnetje Roosmarijn. Zij heeft echter haar eigen problemen. Als ze de klas vertelt dat hun favoriete leraar zijn handen niet huis kan houden, gelooft niemand haar. Alleen Sven neemt haar serieus. Kunnen de twee elkaar helpen? Dat lees je in het spannende boek Razend.

9: Pijnstillers

Casper woont alleen met zijn moeder. Zijn vader heeft hij nooit gekend: hij was al uit zijn leven vertrokken voor Casper geboren was. Het gaat heel goed met Casper, tot hij hoort dat zijn moeder kanker heeft. Omdat hij bang is wat er met zijn moeder gaat gebeuren, besluit hij zijn vader te zoeken. Na een lange zoektocht blijkt zijn vader helemaal niet zo ver weg te zijn. Wie het is? Daar kom je vanzelf achter als je het spannende boek Pijnstillers helemaal uit leest.

10: #Laatste Vlog, geen Vlog maar een van de Carry Slee Boeken

Tot slot is het boek #Laatste Vlog van Carry Slee zeker een aanrader. Dit boek gaat over Noud en Gijs, die samen voor de marathon in New York trainen. Alles gaat goed, tot de vrienden samen in een noodsituatie komen. Noud laat Gijs aan zijn lot over en daarom besluit Gijs de vriendschap te beëindigen.

Iedereen vindt Noud een watje, behalve Roos. Zij is stiekem verliefd op haar klasgenoot. Om Gijs en de rest van de klas te laten zien dat Noud echt geen watje is, gaan Noud en Roos samen gevaarlijke vlogs opnemen. Tegelijkertijd komt Roos thuis in de problemen. De dochter van haar stiefvader komt bij haar wonen. Ze doet erg onaardig en wil continu geld lenen. Roos blijkt in een gevaarlijke situatie beland te zijn. De enige manier om alles te bewijzen, is door een laatste vlog te maken die de wereld zal veranderen. Erg spannend!

Boeken Top 10

Deze boeken van Carry Slee horen stuk voor stuk thuis in de top 10. Voor meer Boeken Top 10 verwijzen we je door naar onze partner website. Hier vindt je verschillende top 10 boeken in allerlei genres. Sommige boeken zijn zelfs gratis te downloaden als Torrents.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Racistische Mop over Katoen Plukken

Waarom deze Racistische Moppen niet door de Beugel kunnen

Bollywood Films

Gaan Bollywood Films Alleen over Liefde en Dansen?