,

Leuke Boeken voor Vrouwen vinden Doe je Zo

Erg Leuke Boeken voor Vrouwen

Goede boeken voor vrouwen vind je niet zomaar. Wat zijn vrouwen boeken eigenlijk? Het is niet misschien een beetje te gechargeerd om te stellen dat er zoiets als vrouwen boeken bestaat. Toch weten we dat over het algemeen vrouwen een andere “smaak” hebben dan mannen. Zo zullen de veel vrouwen nagellak van Essie leuk vinden. De meeste mannen daarentegen dragen deze niet. Hoewel dit erg voor de hand liggend klinkt, vinden wij het toch belangrijk om te vermelden dat er uitzonderingen zijn. Dit geldt ook voor boeken.

Over het algemeen kunnen we stellen dat bepaalde genres boeken erg populair zijn bij vrouwen, maar niet bij mannen. Andersom geldt het natuurlijk ook. Sommige boeken die veel mannen geweldig vinden, vinden vrouwen helemaal niet interessant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voetbalboeken. Wanneer je klikt op de Button hieronder vindt je Top 10 vrouwenboeken. Dit zijn erg leuke boeken voor vrouwen. Vaak zijn deze ook door vrouwen geschreven. Hieronder kan je dus de best verkochte boeken bekijken in dit genre.

Vrouwen Boeken Top 10

Wat zijn dan zoal Leuke Boeken voor Vrouwen?

Zoals al eerder vermeld, lezen vrouwen vaak boeken geschreven door vrouwen. Wellicht komt dit doordat een vrouw beter weet wat andere vrouwen interessant vinden dan een mannelijke schrijver. Vrouwelijke auteurs schrijven met name romans en thrillers. Dit lijken dan ook de favoriete genres te zijn voor vrouwen. Boekenreeksen doen het ook altijd erg goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de boekenreeks van Karin Slaughter.

var bol_pml={“id”:”bol_script1551951088251″,”baseUrl”:”partner.bol.com”,”nrProducts”:”10″,”title”:”Top 10 Boeken voor Vrouwen”,”price_color”:”#CB0100″,”priceRangeId”:”none”,”catID”:”24412″,”header”:true,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”site_id”:”58400″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”image_size”:true,”link_name”:”Top 10 Vrouwen Boeken”,”link_subid”:”Siqandar”,”image_position”:”left”,”width”:”500″,”cols”:”2″,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#000000″,”link_color”:”#0000FF”,”border_color”:”#D2D2D2″,”letter_type”:”verdana”,”letter_size”:”11″};

Waarom wil jij een Vrouwenboek?

Of je nou op zoek bent naar leuke boeken voor vrouwen als cadeau of een leuk boek voor jezelf, het categoriseren van boeken kan je helpen. Door op zoek te gaan naar een specifieke categorie, sluit je andere boeken uit. Dit voorkomt op de eerste plaats keuze stress. Daarnaast vergoot het de kans op een goede keuze. Als heel veel andere vrouwen een boek als positief hebben beoordeeld, is de kans groot dat de vrouw voor wie jij het boek in gedachte hebt, het ook leuk zal vinden. Om deze reden raden we je aan om een boek te kiezen uit de top 10.

Onze top 10 vrouwenboeken is gebaseerd op de populairste boeken van bol.com. Deze lijst is daardoor altijd up-to-date. De lijst is gebaseerd op de best verkochte boeken. Je kunt de boeken ook direct aanschaffen via bol.com indien gewenst. Wij zelf hebben altijd uitstekende ervaringen met een zeer goede service. Vandaag besteld morgen geleverd is hier vaak onderdeel van.

Verrassing in 2019

Wellicht een verrassing in de huidige top 10 is het boek van Stephen Hawking. in tegenstelling tot de meeste boeken is dit niet geschreven door een vrouw. De onlangs overleden Hawking geeft in dit boek antwoord o de grote vragen (van het leven). Hij doet dit door deze vragen te benaderen vanuit zijn specialisme: kwantum fysica en kwantum mechanica. Zelfs wanneer je hier totaal geen verstand van hebt, is het door de uitleg van Hawking goed te begrijpen. Vragen waar hij onder andere antwoorden op geeft zijn: Bestaat er een god? Is tijdreizen ooit mogelijk? Is er “intelligent” buitenaards leven?

best verkochte vrouwenboeken

Overige Top 10 Classificeerders

Minder verrassend en een boek dat al sinds half 2018 in de top 10 staat, is het boek van Michelle Obama; Mijn Verhaal Becoming. Dit boek gaat over haar leven als First Lady. Naast Karin Slaughter is ook Lucinda Riley een frequente bezoeker van de top 10, of liever gezegd veroveraarster. Op dit moment bekleed zij de top 10 met meerdere boeken. Zowel Slaughter als Riley zijn schrijfster van met name boeken reeksen.  Een goed boek van Lucinda Riley is bijvoorbeeld “De Zeven Zussen”. Deze staat ook al een tijdje in de boeken top 10 voor vrouwen en vinden wij persoonlijk erg mooi geschreven.

Young Adult Genre

Met name in de categorie jongeren worden meer boeken gelezen door vrouwen dan door mannen. Dit zorgt ervoor dat veel populaire vrouwen boeken ook in de categorie Jeugdboeken of young adult erg populair zijn. Daarnaast heeft dit waarschijnlijk te maken met het feit dat zowel de boeken uit deze laatst genoemde categorie alsmede de categorie vrouwen boeken niet zelden over romantiek gaan.

Soorten Raamfolie Nederland

Verschillende Soorten Raambekleding Nederland

Beste Drone met Camera DJI Phantom

Beste Drone met Camera, de Top 10