,

Huiswerkbegeleiding en Goede Studie Resultaten

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Zo af en toe filosoferen we wat over het leven. We reflecteren op onze eigen levens in Den Haag en onze levenswijze. Tegenwoordig lijken we het altijd maar druk te hebben. Wellicht ook niet zo gek. We werken en allebei fulltime. Regelmatig worden de 40 urige werkweken ook nog weleens 46. We schrijven zo nu en dan iets op het blog en hebben ook nog eens twee kinderen om voor te zorgen. We proberen, met nadruk op proberen, dagelijks onze 8 uur slaap te halen. Hoeveel tijd blijft er daadwerkelijk nog over om leuke dingen te doen met het gezin? Steeds vaker komen we tot de conclusie dat we onze zuurverdiende euro’s willen investeren in tijd in plaats van spullen. Onlangs hebben we geinvesteerd in huiswerkbegeleiding voor onze kinderen.

Waarom Huiswerkbegeleiding

Hoewel de meeste ouders waarschijnlijk voor huiswerkbegeleiding kiezen vanwege het behalen van uitstekende studie resultaten, is voor ons de motivatie met name het winnen van tijd. Onze kinderen gaan nu 3 dagen in de week naar de huiswerkbegeleiding Den Haag. De huiswerkbegeleiders zijn ware professional en zorgen voor een optimale invulling van het huiswerk maken. Dit zorgt ervoor dat de kinderen minder tijd hoeven te besteden aan het maken van hun huiswerk. Iets dat fijn is voor hen zelf, maar ook voor ons ouders. Op deze manier hebben we namelijk meer tijd om samen als gezin door te brengen.

Extra Voordelen

Een van de allergrootse voordelen waar we zelf vooraf geen rekening mee hadden gehouden is de sfeer in ons gezin. Dit komt niet zozeer door de gewonnen tijd, maar eerder door het feit dat wij als ouders niet constant onze kinderen hoeven te herinneren aan hun huiswerk. Laten we eerlijk zijn, er zijn al genoeg momenten waarop we als ouder ‘streng’ moeten zijn voor de kinderen. Het uitbesteden van één ‘streng’ onderwerp heeft werkelijk voor een veel relaxtere sfeer in huis gezorgd.

Tot slot zijn ook de studie resultaten van onze kinderen erg vooruit gegaan. Persoonlijk vinden wij als ouders het niet super belangrijk dat onze kinderen alleen maar hoge cijfers halen. Toch hebben we gemerkt dat de hoge cijfers ook voor ons aangename voordelene met zich meebrengen. Zo is het zelfvertrouwen van onze kinderen enorm toegenomen. Ze lijken echt stukken beter in hun vel te zitten. Gedeeltelijk komt dit door de goede studieresultaten. Daarnaast komt dit waarschijnlijk door de fijnere sfeer in het gezin en de gewonnen tijd. Door de efficiente manier van omgaan met huiswerk hebben ze nu ook meer tijd om met vrienden te besteden.

Zouden we het Aanraden?

Om heel eerlijk te zijn, is huiswerkbegeleiding niet voor iedereen. Het kost nou eenmaal behoorlijk wat geld om welk werk dan ook uit te bestedene. of je nu je huis laat schildern of iemand in huurt om je kindern te begeleiden bij het maken van hun huiswerk. Voor ons persoonlijk is dit echter een zeer goede investering geweest vanwege bovenstaande redenen. Wij kunnen het ons veroorloven, maar dit gaat ten koste van andere dingen. We rijden nu in een iets minder luxe auto, maar hebben er een geweldige gezinssituatie voor terug gekregen.

Een Goede Auto Garage in Haarlem

Auto Garage Haarlem, de Top 5

Hét Geheim van Ibiza?