,

Goede Gamestoelen. Een Fanatieke Gamer heeft een Speciale Gamestoel Nodig

The huge screen setup from Lou Unbox Therapy

De wereldwijde markt voor het spelen van games is nog nooit zo groot geweest. Het aantal game consoles dat wereldwijd in omloop is, is immens. Ook het gamen op de PC blijft razend populair. Tegenwoordig spelen veel gamers online tegen elkaar in allerlei verschillende games. Een van de meest populair games van dit moment zijn League of Legends, Fortnite en Dota. In de wereldkampioenschappen voor de beste spelers van deze games gaat wederom veel geld om. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om via zogenaamde bookmakers te wedden op winnaars van e-game wedstrijden van bijvoorbeeld FIFA. Dit betekent dus dat sommige mensen van gamen hun beroep hebben gemaakt of misschien wel willen maken. Een van de dingen die je dan zeker nodig hebt is een goede comfortabele gamestoel. Ook wanneer je nog niet je geld verdient met gamen maar een regelmatig games speelt, is een goede stoel aan te raden om gezondheidsklachten te voorkomen op de lange termijn. Op Yolanda’s blog vindt je een geweldig overzicht van de zeven beste gamestoelen van dit moment.

Wat zijn de Prijzen van Goede Gamestoelen?

Een budget gamestoel is voor de fanatieke gamer vaak niet voldoende
Een Budget Gamestoel voor 75 euro

Een degelijke gamestoel begint eigenlijk bij ongeveer 75 euro. Je moet er rekening mee houden dat je dan wel in het lage budget van de markt zit. Dit betekent dat je vaak geen hoofdsteun hebt en beperkte ondersteuning van de ellebogen. Verder mag je verwachten dat een gamestoel van deze prijscategorie ook niet van de duurzaamste materialen is gemaakt en dus minder lang meegaat dan een stoel uit het midden segment of het hogere segment. Tot slot onderscheiden de stoelen uit de hogere segmenten zich nog door de vele opties die er zijn in het verstellen van de stoel. Bij het budget segment blijven ook deze opties zeer beperkt en voor een echt fanatieke gamer misschien wel te beperkt.

 

Goede Gamestoelen voor 200 euro
Midden Segment

In het midden segment vindt je stoelen van 100-300 euro. Ook tussen deze stoelen zit dus nog wel wat verschil. Deze verschillen zitten met name in comfort, duurzaamheid en design. Voor de bovengemiddelde gamer zou een gamestoel uit het middensegment wel al moeten voldoen aan alle belangrijke ergonomische eisen. Zo voorkom je lichamelijke klachten op de lang en korte termijn.

Gamestoel uit het Hogere Segment
Hoge Segment

 

De uitstekende gamestoelen in het hogere segment voldoen niet alleen aan uitstekende ergonomische eisen maar hebben vaak ook opties die de beleving van de game leuker maken. Het bekendste voorbeeld hiervan is speakers in de hoofdondersteuning. Stoelen in het hoge segment beginnen vaak bij 300 euro en voor de “normale”mens eindigen de prijzen ongeveer bij 800 euro. Er zijn ultra luxe gamestoelen beschikbaar, die ook nog eens ontworpen zijn door bekende designers. De prijzen van een dergelijke stoel kan oplopen tot wel 10.000 euro

Bekende Gamestoel Merken

Wanneer je zeker wilt weten dat je een goede gamestoel aanschaft, kan je natuurlijk altijd voor een van de bekende merken kiezen. In het hogere segment is DXRacer een waar begrip. Het merk ontleent zijn naam aan het uiterlijk van de stoelen. Deze lijken op de stoelen van een dure sport of race wagen. In het midden segment is Ergolution een van de bekendere merken. Ook deze merknaam toont duidelijk waar de focus van de stoelen ligt. Ergonomische stoelen voor een goede houding. IN het budget segment steken de merken Clp en Tectake er in positieve zin bovenuit.

Hét Geheim van Ibiza?

Handdoeken Snel Laten Drogen tijdens Vakantie

Sneldrogende Handdoek Decathlon; de Beste Microvezel Handdoek Review