,

Fitgun vs traditonele massage apparaten

De Fitgun is een populaire massage gun die vaak door sporters gebruikt wordt om hun spieren in topconditie te krijgen. Dankzij de Fitgun hebben ze namelijk heel wat minder spierpijn na het trainen en verkorten ze de revalidatieperiodes aanzienlijk.

Maar wat is nou het verschil tussen een massage gun als de Fitgun en andere traditionele massage apparaten? Wat werkt nou het best?

In dit artikel vergelijken we de Fitgun met drie traditionele massage apparaten om na te gaan welk massage apparaat jij het best aanschaft.

Fitgun Vs Foam Roller

De Foam Roller is een massage apparaat dat door heel wat amateursporters gebruikt wordt. Een Foam Roller is over het algemeen erg makkelijk te gebruiken en de goede impact van de Foam Roller op de spieren is reeds meerdere malen wetenschappelijk aangetoond. Met de Foam Roller kan je namelijk makkelijk spieren helpen genezen en je spieren in vorm krijgen voor en na je dagelijkse workout.

Toch heeft de Foam Roller ook heel wat nadelen – zeker in vergelijking met de Fitgun. Zo is het erg makkelijk om de Foam Roller verkeerde te gebruiken waardoor je – zeker als beginneling, je spieren meer kwaad dan goed kan doen. Ook kan je niet altijd aan de spieren die de massage het meest nodig hebben. De Fitgun is echter zo gemaakt dat je makkelijk alle spieren kan bereiken.

Indien je graag een goedkoop traditioneel massage apparaat aanschaft dan kan je voor een Foam Roller gaan. Indien je echter goed voor je spieren wil zorgen en op korte termijn mooie resultaten wil boeken, dan schaf je best de Fitgun aan.

Massage Apparaten: Shiatzu Massage Kussen Vs Massage Gun


Enkele maanden geleden kwamen een handjevol Amerikaanse Instagram Influencers onder vuur liggen omdat zij een Shiatzu Massage Kussen gebruikten om hun spieren na het sporten te masseren. Een Shiatzu kussen zet namelijk bijlange niet genoeg druk om gewonde spieren te helpen genezen.

Massage Apparaten zoals Een Shiatzu Massage Kussen wordt over het algemeen gebruikt om nekpijn en rugpijn weg te nemen of om te helpen artritis en sciatica. Ga dus alsjeblieft geen Shiatzu Massage Kussen aanschaffen om jouw spieren in topvorm te krijgen. Hier koop je best een Massage Gun voor.

Massage apparaten nieuw fitgun

Thumper Massage Gun Vs Fitgun Massage Gun

Om jouw spieren te verzorgen gebruik je over het algemeen het best een Massage Gun. Op die manier kan je erg precies op bepaalde spieren focussen. Over het algemeen zijn er niet erg veel verschillen tussen de Thumper Massage Gun en de Fitgun Massage Gun buiten dat er twee bolletjes zitten op het hoofd van de Thumper Massage Gun en maar een op de Fitgun Massage Gun.

Hoewel twee bollen misschien wel meer en beter klinkt dan 1 bol-element is niets minder waar. Met de Fitgun Massage Gun kan je namelijk doelgerichter aan spieren werken dan met de Thumper Massage Gun. Daarbij maakt de Thumper Massage Gun enkel een neerwaardse beweging terwijl de Fitgun Massage Gun neerwaardse, zijwaardse en draaiende bewegingen maakt om de spieren op te warmen.

De Fitgun komt caarbij ook met een heleboel verschillende opzetstukken waardoor je makkelijk en snel van kop kan verwisselen om grote of kleine spieren te targetten.

De keuze tussen de Thumper Massage Gun en de Fitgun is erg makkelijk te maken. Indien je een goede sporter bent en het meeste wil maken van je massage gun kies je best voor de Fitgun gezien deze makkelijker en beter bepaalde spieren kan losmaken en focussen.

Conclusie

De keuze tussen een Fitgun massage gun en een traditioneel massage apparaat is erg snel gemaakt. Ook wanneer we massage guns met elkaar vergelijken springt de Fitgun erboven uit. Indien je graag wil investeren in de gezondheid van je lichaam en van je spieren kies je best de Fitgun.

Boekhouder Utrecht

Vijf tips van een Boekhouder uit Utrecht

Pallets bewerken

Waar moet je rekening mee houden als je pallets wil versturen?