,

Een Mop, een Grap en een Raadsel

Een mop een grap een raadsel lachen

Het Verschil Tussen een Mop, een Raadsel en een Grap

Het is natuurlijk allemaal geen “rocket science“, maar toch weer wel. Een raadsel is eigenlijk een vraagstuk dat een oplossing vraagt. Het kan een serieus vraagstuk zijn waar we het antwoord niet op weten. Is Princess Diana vermoord? Het kan van grappige aard zijn. In dit geval is het ook direct een mop. In dit geval zijn de raadsels vaak kort en direct ook korte moppen en hopelijk ook leuke moppen.

Belgen moppen zoals: “Waarom heeft een Belg altijd een mes mee in de auto?” en “Wat zegt een Belg tegen een lantaarnpaal?” zijn klassieke voorbeelden van korte moppen die tegelijkertijd ook raadsels zijn. Aangezien moppen altijd grappig bedoeld zijn, zijn moppen altijd grappen. Zelfs als het erg flauwe moppen zijn. Een grap hoeft echter niet altijd een mop te zijn. Een grap kan bijvoorbeeld ook gaan over iemand die je kent. Een mop is vaak een fictief raadsel of verhaal.

Er moet gezegd worden dat veel korte moppen als flauwe moppen gezien kunnen worden. Je kan hierbij denken aan Belgen Moppen of blondjes moppen. Sommige mensen vinden dit desondanks de beste moppen. Grappen over domme blondjes zijn echter niet altijd even onschuldig. In ons artikel over Belgen moppen laten we zien hoe deze grappen en raadsels Belgen stereotyperen.

Ook hebben we een apart stuk over racistische moppen, die wat ons betreft niet door de beugel kunnen. In dit artikel zullen we ons zoveel mogelijk richten op de beste moppen , de leukste moppen ter wereld en raadsels die volgens ons wel door de beugel kunnen. Moppen over domme blondjes zitten wat ons betreft een beetje op het randje, hoewel de meeste mensen deze waarschijnlijk als onschuldig zullen beschouwen. Moppen die beginnen met “hoe noem je een Turkse man of hoe noem je een Turkse vrouw, zijn vaak van racistische aard en vindt je hier niet.

Mocht je een hele verzameling moppen willen, kijk dan eens hier.

Een Aantal Leuke Raadsels

Het is natuurlijk niet mogelijk om alle raadsels die er bestaan op te sommen. We kiezen er hier een aantal die wij leuk vinden.
1. Wat is het toppunt van luiheid? Trouwen met een zwangere vrouw.
2. Wat is groen en plakt tegen de muur? Kermit de Sticker Snot is overigens ook vaak groen en plakt ook.

Een grap, raadsels en leuke moppen

3. Grof raadsel. Wat is het toppunt van lef? Aanbellen bij een weeshuis en aan degene die open doet vragen of zijn of haar moeder thuis is. Een ander toppunt van lef is een lilliputter vragen wat hij of zij wil worden als hij of zij later groot is.

4. Wat is het toppunt van snelheid? Een slak die uit de bocht vliegt (hoe flauw, zo kunnen we de hele dag doorgaan). Nog een toppunt van snelheid; als je tweede vrouw zo hard bij je wegloopt dat ze de eerste nog inhaalt.
5: Wat is het toppunt van zielig zijn? Een eendagsvlieg die zijn dag niet heeft. Nog een toppunt van zielig zijn; een orgasme faken tijdens het masturberen.
6. Wat is het toppunt van zelfvertrouwen? Een scheet laten wanneer je aan de diarree bent. Wij vinden een scheet laten in het openbaar al behoorlijk toppunt van zelfvertrouwen.

7. Wat zegt een dom blondje wanneer ze de telefoon aanneemt? “hoe weet je dat ik hier ben”?
8. Wat is het toppunt van geduld? Vissen op de muur tekenen en wachten tot ze weg zwemmen. Nog een toppunt van geduld; net zo lang op je kop staan tot je sokken afglijden.

De Leukste Moppen ter Wereld, echte Kroeg Moppen

1. Twee cementzakken lopen over straat, zegt de ene: “het gaat regenen”, zegt de andere: “geeft niets daar wordt je hard van”
2: Leuke Mop over jongens: jongens zijn net hondenstront, je trapt er telkens weer in. Jongens zijn net kauwgom, ze blijven overal aan plakken.
3. Dokters moppen: Er komt een man bij de dokter met een kikker op zijn voorhoofd. De dokter zegt: Wat is er aan de hand? De kikker antwoordt: “Ik heb een gezwel aan mijn kont”.
4. Een man komt bij de dokter. De dokter zegt: “Ruimt u het zelf ook even op!”

Korte Moppen: Domme blondjes moppen
5. Domme blondjes mop; een onschuldige; Een leraar vraagt aan zijn klas waar Bordeaux ligt. Een dom blondje is op gaan staan en antwoordt: “Bij ons in de kelder, meneer.”

6. Een dom blondje komt voor het eerst op haar werk. Ze doet daadwerkelijk alles verkeerd, waarop haar baas zegt: Jij bent zo dom! Het lijkt alsof je hersens in je ondergoed zitten! De volgende dag komt het dom blondje niet op haar werk. De werkgever belt haar na een half uur wachten op en vraagt waar ze is. Het domme blondje antwoordt: Sorry. Ik kan vandaag niet komen. Ik heb een hersenbloeding!

7. Twee waarzegsters lopen de hele dag over straat en kletsen wat af. Na een minuut stilte zegt de ene: Zullen we daarheen? zegt de andere; Nee, daar ben ik al geweest.

Ons Doel bij het Delen van Leuke Moppen

Natuurlijk kunnen we nog veel meer kroeg moppen vertellen over een dom blondje of het toppunt van luiheid. We hebben echter geprobeerd om de meest leuke en onschuldige blondjes moppen met u te delen. Volgens ons is er niets mis met een leuke mop hier en daar, maar ze moeten wel respectvol blijven. Er zijn genoeg leuke moppen die je in een half uur kunt vertellen zonder andere mensen te kwetsen. Onze voorkeur gaat daarnaar uit. Tip: Moppen komen beter over wanneer mensen erbij gaan staan.

Oortjes Honor

Welke Oordopjes zijn Goed en Waar Let Je op?

Beste Musea Haarlem

Musea in Haarlem; de Leukste en de Beste