,

Drijvende Zitzak gaat het helemaal worden deze Zomer!

De Drijvende zitzak voor deze zomer

De eerste zitzak werd ruim 75 jaar geleden in Italië ontworpen. Toch heeft het toen nog bijna 30 jaar geduurd voordat deze in productie genomen werd. In de jaren 70 werd het pas echt populair en werd het in veel woonkamers geïntroduceerd. De drijvende zitzak is echter iets geheel nieuws.(https://decordieux.nl/product-categorie/zitzak-drijvend/)

 

Drijvende Zitzak nu Mogelijk

Door de ontwikkeling van meubelstof die geschikt is voor buitengebruik kwam daarna ook de toepassing voor buitengebruik. Niks is heerlijker dan te relaxen op het terras liggend in de zon op een lekker groot zitkussen. De eerste versies waren nog gevoelig voor verkleuren, maar inmiddels zijn er goed UV-beschermde stoffen die goed tegen langdurig zonlicht kunnen.

Airshot Drijvende Zitzak

De laatste innovatie is de drijvende zitzak, die maakt van elke tuin een beachclub. Deze is tegen water bestand en kan zelfs op het water drijven. Bijvoorbeeld in het zwembad of dobberende achter een zacht varende boot. De zitzakken van Slack zijn gemaakt van een uniek 3D netweefsel waardoor het water er doorheen loopt en het materiaal zeer snel droogt. De zak is gevuld met eersteklas kwaliteit EPS polystyreen balletjes, die voor optimaal zit- en drijfcomfort zorgen. Er zit zelfs een opbergvak met een waterdichte hoes voor uw telefoon. Social media bijhouden drijvend op het water…need we say more.

De drijvende zitzak zorgt voor zonnige ontspanning én heerlijke verkoeling als daar behoefte aan is. Zelfs in een achtertuin met alleen maar gras is deze ideaal. Omdat deze goed tegen water bestand is kan je zomers lekker onder de sproeier gaan liggen of door iemand nat gespoten worden natuurlijk 🙂

Lekker voor bij de Zitzak

Naast zonnebrandcreme hebben we nog een andere suggestie voor bij de zitzak. Deze is niet voor iedereen weggelegd. Per definitie niet voor mensen onder de 18 en ook niet voor mensen die niet van cocktails houden. Aan alle andere mensen bevelen we aan om de zomer nog fijner te maken door een aantal simpele cocktail recepten. Deze recepten zijn gebaseerd op rode wodka en de meeste zijn erg geschikt voor in de zomer. Het enige dat nu nog ontbreekt is het mooie weer. Laten we hopen dat we dit jaar weer eens een heerlijke zomer krijgen.

De Allerbeste trail Schoenen

De Beste Trail Schoenen op de Markt Vandaag de Dag

Wat is de Beste Babyfoon met Camera?