,

Zin in Leuke Challenges?

Bekendste Challenges: Cinnamon

Onze Top 10 met Fantastische Uitdagingen

Met onze top 10 challenges doe je leuke inspiratie op voor een nieuwe challenge met jouw vrienden en vriendinnen. Succes bij het maken van een of meerdere keuzes.

Een leuke challenge om te doen die net buiten onze lijst valt, maar wel erg leuk en bovendien ook superveilig is, is de Mouthguard Challenge. In ons overzicht hieronder vind je ook een aantal challenges waar je verder niets voor nodig hebt.

var bol_sitebar={“id”:”bol_1577115384657″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000072741102″,”familyId”:””,”site_id”:”58400″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Mouthguard%20Challenge%2C%20Identity%20Games”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};

Hieronder vindt je onze top 10 leuke challenges. Ook de challenges die we zeker niet aanbevelen om zelf te doen, omdat deze simpelweg gewoon te gevaarlijk zijn.

1: De Chubby Bunny Challenge

De Chubby Bunny Challenge is een grappige challenge die je met twee personen, maar ook met meerdere vrienden en/of vriendinnen kunt doen. Het enige wat je nodig hebt voor deze challenge, is een grote zak met spekjes. Om de beurt stop je een spekje in je mond. Iedere keer als je een spekje in je mond hebt gestopt, zeg je ‘Chubby Bunny’.

Hierbij mag je de spekjes niet uitspugen. Wie de meeste spekjes in zijn of haar mond kan houden en toch nog ‘Chubby Bunny’ kan zeggen, heeft gewonnen! Deze challenge vind je ook veel terug in grappige Youtube filmpjes.

2: De Don’t Laugh Challenge

Bij de Don’t Laugh Challenge ga je samen met een vriend(in) achter de computer zitten. Je kijkt vervolgens samen allerlei grappige filmpjes op YouTube. De challenge? Zo lang mogelijk je lach inhouden. De persoon die het eerst moet lachen, krijgt een opdracht. Deze opdracht kun je van tevoren bedenken. Dit is een van de meest simpele challenge uit onze top 10 challenges.

3: De Cola & Mentos Challenge

Wat gebeurt er als je een Mentos in een fles cola doet? Daar kom je vanzelf achter als je de Cola & Mentos Challenge doet! Bijna iedereen kent dit al wel van de bekende Youtube filmpjes. Het is leuker wanneer je het zelf doet.

Wij raden je aan om deze challenge niet binnen te doen. Het gevolg van een kleine Mentor in een fles Cola is namelijk zeker spectaculair te noemen. Je ouders zullen niet blij zijn als je deze spannende challenge binnenshuis doet. Deze blijft super leuk, hoewel die al langer dan een jaar geleden echt populair was.

4: De Pizza Uitdaging

Houd je van pizza? Dan is deze challenge echt iets voor jou! Bij the best Pizza Challenge krijg je een zak met allerlei ingrediënten. Denk hierbij aan de standaard ingrediënten die je op een pizza vindt, maar ook aan allerlei gekke ingrediënten. Alle ingrediënten die in de zak zitten, moet jij gebruiken om een pizza te maken. En nu maar zien of die pizza nog lekker is…Doe je deze challenge met een vriend(in), dan kunnen jullie voor elkaar een zak met ingrediënten vullen in de supermarkt. Kies de gekste ingrediënten voor je vriend(in) en je weet zeker dat hij of zij een gekke pizza moet maken.

leuke challenges: Jelly Bean Challenge

5: De Jellybean Challenge

Sommige jellybeans hebben een lekkere smaak, zoals aardbei, kers of sinaasappel. Andere jellybeans zijn echt smerig. Deze jellybeans hebben smaken als stinkende sok, rottend ei of snot. Als je de Jellybean Challenge doet, koop je samen met een vriend(in) een zak met jellybeans. Dit moet een zak zijn waar zowel lekkere als vieze jellybeans in zitten.

Vervolgens neem je om de beurt een jellybean uit de zak. Nu maar hopen dat je een lekkere smaak hebt! Omdat je nooit weet wat voor smaak je gaat proeven, is deze challenge erg leuk en spannend om eens te doen. Een van onze favoriete top 10 challenges. Wel hopen dat je niet die Jelly Bean krijgt die echt Smerig, maar toch ontzettend leuk. De officiele versie van deze challenge is de bean boozled of de bean boozled challenge.

6: De Don’t Judge Challenge

Heb je zin om even lekker gek te doen? Dan is de Don’t Judge Challenge iets voor jou. Een Leuke challenge! Bij deze challenge probeer je jezelf zo lelijk mogelijk te maken. Dit doe je door gekke lippenstift op te doen, een vreemd kapsel te nemen en bijvoorbeeld pukkels te tekenen met make-up. Vervolgens maak je een foto van jezelf. Deze stuur je door naar een vriend(in), waarbij je hem of haar uitdaagt om hetzelfde te doen. Hartstikke grappig!

Om de challenge af te ronden, haal je alle make-up weer van je gezicht en doe je je kapsel weer normaal. Nu maak je nog een foto van jezelf, zodat je goed kunt zien wat het grote verschil tussen de lelijke jij en de normale jij is.

7: De Baby Food Challenge

Veel baby’s krijgen speciale babyvoeding. Deze voeding zit in potjes en heeft smaken als wortel, erwt, appel en ga zo maar door. Maar hoe smaakt babyvoeding eigenlijk? Hier kom je vanzelf achter als je de Baby Food Challenge doet. Koop een paar potjes babyvoeding en proef deze samen met een vriend(in). Nu kom je er vanzelf achter of babyvoeding wél of absoluut niét te eten is.

8: De Cinnamon Challenge

De Cinnamon Challenge is een tijdje erg populair geweest. Om deze challenge te doen, heb je alleen kaneel en een eetlepel nodig. Je doet een flinke schep kaneel op de eetlepel en vervolgens doe je de lepel in je mond. Niet zo spannend? Nou, door die flinke eetlepel kaneel moet je hoesten en in sommige gevallen zelfs overgeven. Je kunt het dus zeker een challenge noemen!

Houd er rekening mee dat de Cinnamon Challenge gevaarlijk kan zijn. Als je deze challenge eens wil proberen, kun je dat het beste met een kleine hoeveelheid kaneel doen. Het eten van een grote hoeveelheid kaneel kan gevaarlijk zijn. Je kan dan stikken. We moesten deze challenge wel noemen, omdat deze zo bekend is, maar raden deze eigenlijk af.

Dogfood Challenge

9: De Dog Food 

Vind je het proeven van babyvoeding niet gek en spannend genoeg? Dan is de Dog Food Challenge misschien iets voor jou. Bij deze challenge proef je geen babyvoeding, maar probeer je een hapje hondenvoer. Niet bepaald lekker… Vervolgens daag je een vriend(in) uit om hetzelfde te doen. En heb je geen hond, maar wel een kat? Dan maak je er gewoon de Cat Food Challenge van. Eens kijken of je kat lekker eten krijgt. Voor een overzicht van de top 10 kleine hondenrassen, klik je hier.

10: De Kylie Jenner Challenge

Iedereen kent Kylie Jenner. Zeker de lippen van deze celebrity zijn wereldberoemd. Je kunt deze lippen krijgen door flink wat make-up op te smeren, maar er is ook een andere manier. Deze methode staat centraal bij de Kylie Jenner Challenge.

Bij deze challenge zet je een dop tegen je lippen. Vervolgens zuig je lucht naar binnen. Hierdoor wordt er vacuüm gezogen en worden je lippen een stuk dikker. Grappig, maar het kan gevaarlijk zijn. Je lippen kunnen zelfs ontploffen! Deze challenge kun je dus beter overslaan.

Overige Leuke Challenges die net buiten de top 10 Vielen

De selfie challenge: Bij de selfie challenge probeer je anderen over te halen om zo snel mogelijk een gekke selfie te maken. Dan is er ook nog de bean boozled challenge als kant en klaar pakket van de jelly bean challenge. Ontzettend leuk. Een jaar geleden was ook de smoothie challenge erg populair. Destijds super leuk, maar nu misschien wat achterhaald. Bij de smoothie challenge maak je een zo vies mogelijke smoothie en daag je iemand uit om deze zo snel mogelijk leeg te drinken. Heb je zin in een heel ander soort challenge en ben je 18 jaar of ouder? Dan hebben wij de challenge beste cocktail maken met Rode Wodka voor je.

Algemene Voorwaarden:

De Algemene Voorwaarden zijn simpel. Niet al deze challenges zijn het proberen waard. probeer alleen challenges die jezelf en anderen niet in gevaar brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rood met Zwarte Cocktail

Deze Rode Wodka Recepten Moet Je Geprobeerd Hebben

Racistische Mop over Katoen Plukken

Waarom deze Racistische Moppen niet door de Beugel kunnen