,

Bubbel Shooter spelen op elk spel

Bubbel Shooter Spelen

Een van de meest populaire online games is het spelletje Bubbel Shooter. Een zenuwslopende en soms ook frustrerende game, waarbij je continue blijf proberen, én proberen, totdat je bijna niet meer kunt stoppen.

Bubbel Shooter is een online puzzel / schietspel waarbij je gekleurde bubbels tegen andere bubbels op het speelveld probeert kapot te schieten.

Sinds het jaar 2000 is de game geüpdatet en beschikbaar op veel verschillende websites voor het spelen van online spelletjes.

Bubbel Shooter spelen op elk spel

De website ‘Elk spel‘ is tegenwoordig een geliefde plek om op zijn tijd een spelletje Bubbel Shooter te spelen.

De bubbels gaan pas kapot wanneer je combinaties van 3 of meer bubbels van dezelfde kleur tegelijk kunt raken. Het doel is om uiteindelijk alle bubbels op het speelveld kapot te schieten.

Je maakt combinaties door te schieten op bubbels van dezelfde kleur. Hierbij is het ontzettend belangrijk dat je bij elke bubbel die je afvuurt erg nauwkeurig te werkt gaat.

Anders merk je waarschijnlijk al vrij snel dat zich steeds meer bubbels beginnen op te stapelen, waardoor het spelletje eigenlijk alleen maar moeilijker wordt. Je bent game-over op het moment dat je geen enkele bubbel meer kwijt kunt in het speelveld.

Spelverloop

Bubbel Shooter een geweldig spel is voor zowel beginners als gevorderden. hoe moeilijker je wordt in het spel, hoe moeilijker het wordt. Als je Bubbel Shooter daadwerkelijk wilt gaan uitspelen, dan zul je allereerst de latere levels moeten bereiken waarbij je kennis maakt met allerlei obstakels.

Dankzij het alsmaar groeiende aantal van deze obstakels kan het natuurlijk ontzettend lang duren voordat je de moeilijkste niveaus van het spel hebt bereikt. Het bereiken van deze niveaus vraagt om een aantal belangrijke strategieën en tactieken.

Bubbel Shooter uitspelen

Bubbel Shooter uitspelen is een prestatie die bijna elke speler zou kunnen halen. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het spelletje wordt. Soms kan een klein foutje het hele spel verpesten. Hieronder staan een aantal tips die je alvast een klein beetje op weg helpen.

Scan vooraf het speelveld: een essentiële techniek is het scannen van het spelveld en hierbij stap voor stap je plannetje uitstippelen. Je kunt dit het beste doen aan het begin van elk spel. Tijdens de start heb je namelijk nog genoeg tijd hebt om je aanpak te bepalen.

Let op welke bubbel er aankomt: opperste concentratie is hierbij natuurlijk de sleutel tot succes! Als je nauwkeurig in de gaten kunt houden welke kleur de volgende bubbel heeft, dan heb je Bubbel Shooter al voor de helft uitgespeeld.

Richt op de hangende bubbels: je mag van geluk spreken als je een paar willekeurige bubbels ziet hangen aan een groepje bubbels van dezelfde kleur. Probeer dan te wachten totdat je de juiste kleur bubbel hebt en richt hem dan, zodat je in een klap alle bubbels tegelijk kapot schiet.

Mocht je liever een spel spelen aan de eettafel, kijk dan eens bij onze top 10 kaartspellen.

Dit zijn de 10 Snelst Groeiende Hoofdsteden van Europa

Boekhouder Utrecht

Vijf tips van een Boekhouder uit Utrecht