,

Beste Drone met Camera, de Top 10

Beste Drone met Camera DJI Phantom

Drones. Er zijn tegenwoordig wel meer dan 150 verschillende drones op de markt. Sommige hiervan zijn niet meer dan speelgoed voor kinderen. Aan het andere uiteinde zijn de professionele drones met meetinstrumenten en super dure camera’s. Alleen al zo’n camera kost 25000 euro. In dit overzicht laten we de beste drone met camera voor consumenten zien in verschillende categorieën. Zowel de Ferrari onder consumenten drones als de Peugeot 108 komen aan bod. Klik voor een snelle en actuele Top 10 voor beginners op de knop hieronder.

Drones Top 10

Waardoor verschillen de Prijzen?

  • Is de motor borstelloos, dan gaat deze langer mee
  • Wat zijn de bestuursmogelijkheden en functies (automatisch terugkeren, automatische volgfunctie enzovoorts, obstakel ontwijking, hoogte vasthouden)
  • Wat is de kwaliteit van de camera voor zowel foto’s als films
  • Hoe lang gaat de batterij mee
  • Hoe ver kan de drone van jou af vliegen

Waarom Wil je een Drone Kopen?

Wanneer je voor het eerst een drone gaat aanschaffen, is het belangrijk om jezelf een aantal dingen af te vragen. Wat zijn de belangrijkste redenen voor jou om een drone te kopen? Deze zijn namelijk erg belangrijk om te bepalen welke drone voor jou de juiste is. Wil je vooral selfies maken? Dan voldoet een selfie drone. Wil je ver en hoog kunnen vliegen? Dan heb je een andere nodig. Wil je hem vooral in eigen land gebruiken of vooral op reis? Als hij mee het vliegtuig in moet, is een enigszins compact formaat wel aangenaam. Hieronder vindt je de beste drones voor deze verschillende categorieën.

Goedkope Drone voor beginners

 

De Ryze Tello Drone, de Peugeot 108 onder de Drones

Voor de beginnende vlieger een uitsekende keuze. Deze drone kost minder dan 100 euro. De drone is erg compact en je bestuurd hem met een app via je je telefoon. Je hebt dus wel een smart phone nodig. De drone kan filmen in 720p dit is HD kwaliteit en heeft een 5 MP camera. Verwacht dus geen fantastische foto’s die je uit kunt vergroten. Dit is een goede manier om erachter te komen of een drone iets voor jou is. Sommige mensen kopen een dure drone, laten hem 9 maanden in de kast liggen en verkopen hem dan weer. Wanneer je eerst deze drone koopt, bespaar je jezelf wellicht een hoop onnodige kosten. Deze drone vliegt maximaal 13 minuten op een batterij lading. De Ryze Tello heeft tevens een live functie ( je kan live op je telefoon kijken waar je vliegt) en een terugkeerfunctie (met een druk op de knop keert de drone terug naar zijn vertrekpunt).

Serieuzere Camera met de DJI Spark

DJI is het meest bekende drone merk. Hun instapmodel is de spark. De sprak onderscheidt zich van de Tello op een aantal vlakken. Het belangrijkste verschil is de kwalitieit van de camera. Met 12 MP kan je al een stuk mooiere foto’s maken dan 5 MP van de Tello. Ook het bereik is een stuk serieuzer met zo’n 2000 meter. De live beelden van de Spark zijn ook erg mooi. Het laatste belangrijke onderscheid zit hem in de gezichtsherkenning van de drone. Deze drone kan reageren op handgebaren. Je kunt de drone hierdoor commando’s geven als; kom terug of maak een foto. De ideal drone voor selfies op vakantie. Er zit wel een prijskaartje aan vast. Voor een kleine 500 euro heb je een gloednieuwe Spark.

Beste Cross Over Drone Mavic Air Case

DJI Mavic Air en Mavic Pro

In zijn categorie absouut de beste drone met camera. Deze drone is erg gebruiksvriendelijk en goed te hanteren voor beginners. De Mavic Air is eigenlijk een cross over tussen de semi-professionele Mavic modellen en de selfie drone; Spark. Het enige nadeel dat deze drone heeft ten opzichte van de Mavic is dat het radio signaal van de afstandsbediening via een soort WIFI signaal gaat en niet via een radiosignaal. Dit betekent dat het bereik van de afstandsbediening een stuk kleiner is. Verder kan deze drone zo goed als alles dat de Mavic Pro ook kan. De drone is erg compact en zeer geschikt om mee te nemen op reis. Als extra voordeel ten opzichte van de Mavic Pro heeft de Mavic Air sensoren achter. Wanneer je ergens tegenaan dreigt te vliegen, zal deze het obstakel vanzelf ontwijken. Voor een degelijk pakket inclusief extra batterij ben je een kleine 1000 euro kwijt voor deze drone.

De Beste Drone met Camera voor Pro’s ; DJI Mavic Pro 2

Wanneer je helemaal nieuw bent in de drone wereld is deze drone wellicht niet jouw eerste aankoop. Deze drone kost kaal al 1339 euro en is eigenijk een upgrade ten opzichte van de Mavic Pro. De upgrade zit hem uiteraard in de camera, van 12 naar 20 MP, in de afstand die de drone van jou af kan vliegen, 8 kilometer en de batterijduur. Deze gaat nu in plaans van 22 minuten 31 minuten mee. Uitermate goede drone, maar zeker geen speelgoed. Wij raden aan deze drone pas aan te passen wanneer je zeker weet dat je hem vaak gaat gebruiken.

Onder 1000 euro Drone

DJI Phantom 4

De Phantom serie van DJI is een van de eerste series. De Phantom 4 is de meest recente. Inmiddels ook alweer 2 jaar oud. Het lijkt erop dat de nieuwe ontwikkelingen van DJI meer richting Mavi Air en Pro gaan. De Phantom 4 is een geweldige drone. Vergelijkbaar met de Mavic Pro qua specificaties. De meeste mensen zouden stellen dat de Phantom 4 zelfs ietsje beter is dan de Mavic Pro. Hij heeft echter een groot nadeel. De drone is erg log. Wanneer je de drone mee op reis zou willen nemen in het vliegtuig, heb je een extra koffer nodig. De meeste mensen kiezen daarom voor de Mavic Pro. Mocht je vooral in eigen land willen filmen, dan kan de Phantom 4 nog steeds een erg goede optie zijn.

Erg Leuke Boeken voor Vrouwen

Leuke Boeken voor Vrouwen vinden Doe je Zo

De 10 Leukste Plekken om te Bezoeken in Schotland